Tips på en målare i Mjölby och Boxholm

God dagens, god dagens på er alla mina trevliga och glada läsare och varmt välkomna till bloggen. Vad roligt att ni har hittat in till min sida här på nätet idag, jag hoppas att ni kommer att hitta något intressant inlägg som kanske kan ge er lite idéer eller inspiration, vad vet jag? Jag vet i alla fall så mycket som att jag ska skriva ett par inlägg, ett om djur och ett om en målare i Mjölby och Boxholm som heter Madeleine Dyk, jag börjar med det sistnämnda 

Nu har jag bott in mig i mitt hus som jag har bott i sedan i februari och jag har känt in hur jag vill ha det. Det är aldrig bra att stressa fram några beslut. Invändigt behövde huset både målas och tapetseras om överallt, men det tog ett tag för mig att komma på i vilka färgskalor jag vill att rummen skulle gå i. När jag efter några månader hade bestämt mig för det valde jag att anlita Madeleine Dyk och nu har hon målat och tapetserat om i husets alla fem rum och kök. Jag är så nöjd med resultatet och med den otroligt fina kundservice som denna målare i Mjölby och Boxholm har visat prov på. Jag hörde talas om Madeleine Dyk via en arbetskamrat som även hon anlitat denna duktiga målare i Mjölby, min arbetskamrat tyckte att även jag borde anlita Madeleine Dyk och det gjorde jag ju också. En sådan här duktig målare i Mjölby förtjänar verkligen att bli lite uppmärksammad här på bloggen eftersom hon är så duktig inom det här med måleri. Om ni behöver få hjälp av en målare i Mjölby eller Boxholm med omnejder tycker jag allt att ni ska ta och kontakta Madeleine Dyk!