Få hjälp av Havsö Bygg AB

Hej och god morgon. Äntligen bor jag nära djur och natur på Gotland! Det har varit många som hört av sig och sagt att de är intresserade av att få veta mer om företagen som har varit involverade i renoveringen av mitt hus. Det är fint att ni är intresserade för är det någon som har något att säga om detta så är det jag. Nu är det faktiskt inte särskilt många företag det handlar om, det är ett byggföretag i Visby, och ett annat företag, en elektriker också. Jag tänker att jag i det här inlägget fokuserar på ett byggföretag i Visby som heter Havsö Bygg AB så kan jag skriva om elektrikern och elinstallationerna i ett senare inlägg.  

Jag har fått god hjälp av Havsö Bygg AB och de har så många bra saker de kan hjälpa till inom. Det här är ett perfekt byggföretag i Visby för den som behöver få hjälp med badrumsrenovering, altanbyggen, allehanda snickeriuppdrag och mycket, mycket mer. Jag blev själv rekommenderad det här företaget av min chef och jag är så glad att jag tog honom på orden och bestämde mig för att låta Havsö Bygg AB få komma hit och utföra den här renoveringen. De har gett mig ett så fint resultat och eftersom det är så kvalitativt utfört med material i högsta kvalitet så kommer denna renovering att stå sig under många år framöver. Jag tänker då särskilt på badrummet som de har lyckats att förvandla från något tråkigt och “antikt” till rena rama lyxen. Havsö Bygg AB är ett prisvänligt byggföretag i Visby men ni kan alltid begära in en offert för ert presumtiva arbete om ni går in på deras hemsida, där finns det en offertförfrågan som ni kan fylla i.