Är du intresserad av att få vägledning?

God morgon, god morgon. Det är mycket tråkigheter som har hänt den senaste tiden, saker som jag inte riktigt vetat hur jag skulle hantera. Mina djur och att var ute i naturen har gett mig kraft att orka kämpa, men så följde jag med en väninna till ett medium och jag kände direkt när jag mötte Anna Medium i Skåne att det “klickade”. Det var en positiv upplevelse att få möta Anna Medium Skåne så jag bestämde mig för att vända mig till henne igen eftersom hon erbjuder vägledning för oss i Lund med omnejd. 

Anna Bengtsson är namnet på denna ödmjuka kvinna som arbetar som medium och bland annat erbjuder vägledning i Lund. Hon är van att möta människor som befinner sig i otaligt varierande situationer och hon kan därför vägleda människor med det som de behöver hjälp med. Det som är så bra med Anna Medium Skåne är att hon har arbetat mycket med själavård och healing och hon har en kompetens att ta sig an och hjälpa dem som vänder sig till henne, alltid med klientens bästa i fokus i alla lägen. Har man ett problem och behöver vägledning i Lund av det ena eller det andra slaget, så är det förstås mycket bättre att vända sig till en utomstående person som Anna Medium Skåne istället för att belasta vänner och anhöriga. Självklart kan man prata ut med sin vänner men det är väl så att alla har nog med sig och sitt. Man ska inte traggla sina problem i det oändliga med dem som står en nära, gör då uppfattas man som en energitjuv med ett stort ego. Sedan har oftast inte närstående den kompetens som krävs för att utveckla och föra framåt, men det har Anna Medium i Skåne!