No comments yet

Vorstehklubben på Tullgarnsmässan

Hejsan alla glada.

Vill du vara med och hjälpa till att genomföra årets upplaga av Swedish Game Fair på Tullgarnsslott där Östra Vorstehklubben i år har fått uppdraget att anordna Tullgarnsapporten?

Tullgarnsapporten är vid de Engelska dammarna och kommer att ledas av Magnus Eklund. De som hjälper till här kommer att rotera på de olika momenten apportkastare/sekreterare/tidtagare/speaker och klubbtält.

Vi har öppet 09.00 tills vi är klara för dagen. Vi kommer ha ett lunch uppehåll på fredagen och lördagen med prisutdelning vid kl. 16, på söndagen kör vi tävling mellan kl. 09-14 med prisutdelning vid 14.00.

Dagarna är uppdelade i förmiddagspass och eftermiddagspass, vill man så kan man boka upp sig på en heldag. Vi behöver 5 st funktionärer till varje pass.

Mässans öppettider:
Fredag 09-17
Lördag 09-17
Söndag 09-15

Mer information om arbetsuppgifter och hålltider kommer skickas ut till de som bokar upp sig på passen.

Nytt för i år är att SvkÖ kommer att hålla sin officiella utställning på Tullgarn under söndagen. Ellen Vesterlund är ansvarig för utställningen, hon kommer att behöva hjälp med att fixa vid utställningsringen under lördag eftermiddag samt på söndag morgon. Vi som är på Tullgarnsapporten hjälper henne med det.

Anmälan på mejl: eklund.josh@gmail.com

Mvh Magnus och Ellen

Post a comment

*